· 

Alvaroka

Schlafender Fuchs amigurumi -fox
Alvaroka

Róka-móka


Ihlet: a narancs fonal

Drops Paris - Orange (13)

- megvettem a fonalat és nem tudtam még mi lesz belőle (persze sok ilyen van.. :) de ő különleges lett. Még akár őz is lehetett volna, de nem hagytam :) Vele született meg a Kombigurumi

 


Őz - róka 2in1

Még a szemét nem hímeztem meg, egyszer csak megfordítottam. Hát meglepődtem, hogy egy őz fej néz vissza rám :D Tényleg jó formája lett és a fülei is lefelé állva igazán szende kis őzet adtak. Nem hagytam magam, én rókát akartam, az is lett. 

Nem szerettem volna sokat bíbelődni a szem hímzésével, a színváltás szépen megadta a finoman behunyt szemek vonalát. 

Édes alvó rókám lett, talán újrahorgolom és egy tisztességes mintát csinálok hozzá.

amigurumi fox - deer
Őzróka

sleeping fox amigurumi crochet
Alvó róka

A teste -- igazából a lábai -  wellsoft anyagból kivágott "rongyi". Nem foszlik-szöszöl, strapabíró, nem is gyűrődik. Igen könnyen tisztítható, a színe is tartós. Az anyagot a lábfejekkel be lehet bújtatni a róka testébe, gondoltam ez egy nagyszerű fejlesztő játék is lehet :) 

 


Amigurumi crochet fox fuchs häkeln róka boogID,,Csak az jutott eszembe, hogy némelykor milyen agyafúrtan megbonyolítjuk az életünket, amikor az gubancmentesen is elég érdekfeszítő lehetne." 

 

Jót nevettem ezen az idézeten, hát ezért horgolok csomózok varrok mindent össze, ami eszembe jut, hogy máshol ne kelljen :)