· 

Virágkabát

Farsangra készült az első darab "zöld manókabát", még manósapkát is horgoltam hozzá. Az már mellékes, hogy végül a farsangra nem jutottunk el, de nagyon bejött tavaszi / őszi kabátnak. Nem utolsó sorban foglalkoztató játéknak! :) 

Játék, ugyanis a virágok patentozva vannak. Mai napig elvan velük, sorba rakja, dobozba, vagy vissza a kabátra. Változékony kiskabát, így sosem egyforma :) Virágok mellé később még katicákat is csináltam.


A poncho alap leírását is elkészítettem. Egyszerű minta, és gyorsan megvarrható, a díszítés már időigényesebb. A rojtozás varrásánál majd megőszültem, pedig semmi extra, csak olyan *mikorleszmárvége@&!* érzés volt elkészíteni  :D A polár (fleece) anyag tökéletes lett hozzá, strapabíró, könnyen tisztítható, jó meleg és puha. Bírja a pocsolyázást, homokozást, kisebb zápornál is véd. Szóval nem csak farsangi jelmez lett a végén, hanem igazán hasznos darab, lányom lassan már a másodikat növi ki. :) 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0


,,Csak az jutott eszembe, hogy némelykor milyen agyafúrtan megbonyolítjuk az életünket, amikor az gubancmentesen is elég érdekfeszítő lehetne." 

 

Jót nevettem ezen az idézeten, hát ezért horgolok csomózok varrok mindent össze, ami eszembe jut, hogy máshol ne kelljen :)