· 

Nyuszis dekoráció

Eljött az utolsó nap a húsvéti #horgoloangyalok 3. részét elhozta nektek Helga a Helga's eco design környezettudatos alkotója.

 

Bobbiny zsinórfonallal dolgozott, ami újrahasznosított pamutból készül. Ha Helga oldalát követitek nem csak horgolással kapcsolatban kaphattok új ötletet, hanem a környezettudatos életmódhoz is tippeket, információkat.

Számomra is fontos, bár hajlamos vagyok lazábban venni. Pedig a változás nálunk kezdődik, az otthonunkban, hogy odafigyelünk arra, hogy ne pazaroljunk és amit csak lehet újra hasznosítunk.

 

Szóval egy különleges fonal egy különleges technikával horgolva a mai #horgoloangyalok ajándék. Helga lépésről-lépésre mutatja be hogyan készül egy ilyen fali dekoráció a tervezéstől a fotózásig, hogy nektek könnyebb legyen akár a saját ízlésetekre formálni.

Ez a  bájos nyuszi sziluettet ábrázoló falikárpit.bármely korosztály szobájának trendi, kreatív kiegészítője lehet.  Húsvéti koszorú helyett ajtódísznek is felhasználható, garantáltan egyedi és cuki "kopogtató".

 

Igaz, hogy ma véget ért a húsvéti horgolóangyalok sorozat, de időről-időre biztosan visszatérnek/visszatérünk majd. ;)

2019 - Húsvét:

1. rész: Zokninyuszi (Boog)

2. rész: Nyuszifüles kosár pólófonalból (Bármitartó)

 Ha a mintáink alapján elkészítettél egy alkotást, megosztásodnál kérlek használd a #horgoloangyalok hashtag-et, hogy mi is lássuk mennyien horgoltatok velünk együtt!




,,Csak az jutott eszembe, hogy némelykor milyen agyafúrtan megbonyolítjuk az életünket, amikor az gubancmentesen is elég érdekfeszítő lehetne." 

 

Jót nevettem ezen az idézeten, hát ezért horgolok csomózok varrok mindent össze, ami eszembe jut, hogy máshol ne kelljen :)

 

Gyuris Bogi