Deko

Deko · 21. November 2019
#horgolóangyalok 6. részét Kovács Annamária hozta nektek. Chloé Creations oldalán segítséget kaphattok a horgolás alapjaihoz is. Ma egy mikuláscsizmás tányéralátétet készíthettek el a leírás alapján. Gondolkoztatok már a karácsonyi menün? Az asztali dekoráción? Lassan itt az ideje és még időben vagyunk :)
Deko · 13. November 2019
Igen közel van már a karácsony, gondolkoztatok már a dekoráción? Esetleg olyanon is, ami a kertet díszíti? :) Ehhez ad tippet a következő #horgolóangyalok rész. Egyszerű és nagyszerű ünnepi girland leírását osztja meg velünk a ma Görgey- Reiner Rita. Bevallom nekem nagyon nincs türelmem díszíteni, nem is szeretem túlzásba vinni, viszont ez a girland nagyon tetszik. Amint lesz időm el is készítem.

Deko · 30. Oktober 2019
Lami Bakos Györgyi első alkalommal vesz részt a #horgolóangyalok akciójában, ma az ő meglepetését tekinthetitek meg. Györgyi a Lami Art magazin szerkesztője, ahol a lakásdekorációtól a könyvajánlóig rendkívül változatos oldalakon lehet böngészni . Györgyi egy romantikus képkeret elkészítését mutatja be nektek lépésről lépésre, hangulatos akvarell képeslapokkal. Igazán egyedi, kiegészítője lehet a karácsonyi dekorációnak, akár saját akvarell képekkel...
Deko · 15. Oktober 2019
Karácsonyi Horgolóanygalok 2019 - első rész Mikulás szánja Pólófonalból - Bármitartó mintaleírás

Deko · 09. April 2019
Helga's eco design fali dekorációja újrahasznosított zsinórfonalból.
Deko · 09. April 2019
2019- Húsvéti #horgolóangyalok 2. rész: Pólófonalból horgolt nyuszifüles kosárka Szentesi Esztertől

Deko · 31. März 2019
Horgolóangylok - ingyenes horgolás minták sorozata blogolók jóvoltából.
Deko · 26. Juni 2017
Minden része (szinte) újrahasznosított: farmer tollak, régi nyaklánc gyöngyök, újrahasznosított farmer fonal.. az első álomfogó, de nem az utolsó.,,Csak az jutott eszembe, hogy némelykor milyen agyafúrtan megbonyolítjuk az életünket, amikor az gubancmentesen is elég érdekfeszítő lehetne." 

 

Jót nevettem ezen az idézeten, hát ezért horgolok csomózok varrok mindent össze, ami eszembe jut, hogy máshol ne kelljen :)