Varrás

Varrás · 08. Oktober 2019
Szükségem volt már nagyon ezekre a zsákokra, mert teljesen elborítottak a megkezdett figurák és a hozzá tartozó fonalak, papírok, kellékek. Zsákokat varrtam - próbáltam környezettudatosan megoldani :)
boog denim bag tasche recycling
Varrás · 01. Juli 2017
Farmer táska a kedvenc fazonom, nem túl nagy pont elég, kézreálló oldaltáska

Varrás · 22. Juni 2017
Újrahasznosítás: fonalmaradék, régi kordnadrág, vegyes töltelék, orsón maradt cérnaszálak, Recycpaci - ÚjrahasznosuLÓ :))
hippie tasche nähen boho bag sewing kord tarisznya
Varrás · 14. Dezember 2016
Egy képes bemutatót találtam erről a táskáról, a szabásmintát már hozzágyártottam. Kicsit szenvedtem a varrással, mert kijöttem a gyakorlatból, de nagyon egyszerű, praktikus és nagyszerű tatyó lett belőle. A kord és a bélés újrahasznosított anyagból, a buszos pedig maradék, szinte az utolsó centiig felhasználva. :)

Varrás · 29. September 2016
A poncsó alap. Erre varrom rá a rojtozást, és rányomkodom a patentos virágokat. A folyamatát itt próbálom részletesen leírni.,,Csak az jutott eszembe, hogy némelykor milyen agyafúrtan megbonyolítjuk az életünket, amikor az gubancmentesen is elég érdekfeszítő lehetne." 

 

Jót nevettem ezen az idézeten, hát ezért horgolok csomózok varrok mindent össze, ami eszembe jut, hogy máshol ne kelljen :)