boog minták · 02. Januar 2020
Már írtam korábban, hogy 2019 októberben a horgolmányaimat egy Amigurumi világkiállításra hívták meg New Yorkba. Amire bizony készülni kellett egy témában - ez volt a veszélyeztetett fajok a világon (info: RESOBOX). Az ürgét választottam és így született meg egy ürgekölyök :) Nagy sikere lett, azóta többet is horgoltam belőle, sőt készült egy lányos verzió is.
boog minták · 02. Januar 2020
Fizetős mintáim egyike Boróka, akit egy régi rókámról formáltam meg.

18. Dezember 2019
Horgolt fonott karácsonyi kopogtató pólófonalból
10. Dezember 2019
Helga's Eco Design mintaleírása egy elegáns kis horgolt neszeszerhez.

04. Dezember 2019
Sok olyan mintát hozott eddig a #horgolóangyalok sorozat , amit dekorációra, vagy apró ajándéknak lehetett elsősorban használni, most saját magunknak készíthetünk egy igazán praktikus holmit :) Az Ötletszikra megálmodója Szabó Reni egy lábmérethez igazítható részletes leírással készült a mai nap.
27. November 2019
Karácsonyi lámpás dekoráció, nem csak erre az alkalomra. Változatosan elkészíthető mintával készült ma Vénné Meskó Katalin, aminek szerintem még a kezdők is bátran nekiállhatnak. A Meskok design oldalán a mai horgolóangyal segít Nektek, hogy akár ajándékba is elkészülhessen ez a hangulatos kis üveglámpás dísz.

Deko · 21. November 2019
#horgolóangyalok 6. részét Kovács Annamária hozta nektek. Chloé Creations oldalán segítséget kaphattok a horgolás alapjaihoz is. Ma egy mikuláscsizmás tányéralátétet készíthettek el a leírás alapján. Gondolkoztatok már a karácsonyi menün? Az asztali dekoráción? Lassan itt az ideje és még időben vagyunk :)
Amigurumi · 19. November 2019
Október elején kaptam egy levelet a Resobox vezetőjétől, hogyha van kedvem jelentkezzek az általuk rendezett amigurumi kiállításra. Fogalmam sem volt mi ez és hol van egyáltalán, sőt első gondolatom az volt, hogy biztosan valami kamu ( szépenhangzik - de fele sem igaz) tipusú levelet kaptam. Azért csak megbpróbáltam utánajárni és egyre jobban tetszett a dolog. Tényleg létezik a Resobox - Japán Kulturális Intézet New Yorkban. Többször is megrendezték már ezt az...

Deko · 13. November 2019
Igen közel van már a karácsony, gondolkoztatok már a dekoráción? Esetleg olyanon is, ami a kertet díszíti? :) Ehhez ad tippet a következő #horgolóangyalok rész. Egyszerű és nagyszerű ünnepi girland leírását osztja meg velünk a ma Görgey- Reiner Rita. Bevallom nekem nagyon nincs türelmem díszíteni, nem is szeretem túlzásba vinni, viszont ez a girland nagyon tetszik. Amint lesz időm el is készítem.
Amigurumi · 02. November 2019
Vannak olyan kis fogások, apró trükkök az amigurumiknál, amikkel fel lehet dobni a figura kinézetét. Az egyéb kiegészítőkön kívül olyan horgolással, öltésekkel, amik eltérnek a megszokott rövidpálcáktól. Egy részük bemutatására használtam most fel a karácsonyi kisegér mintámat. Mindenképp több darabot akartam horgolni belőlük, de semmiképpen nem egyformákat, ehhez kellettek ezek a kis változtatások, díszítések. A listát még folytatom, mert bőven van...

Mehr anzeigen,,Csak az jutott eszembe, hogy némelykor milyen agyafúrtan megbonyolítjuk az életünket, amikor az gubancmentesen is elég érdekfeszítő lehetne." 

 

Jót nevettem ezen az idézeten, hát ezért horgolok csomózok varrok mindent össze, ami eszembe jut, hogy máshol ne kelljen :)